Nagelreparatie/nagelregulatie één grote teennagel.

Innovatieve nagelreparatie met transparante gel (ook voor mannen een uitkomst). Een pijnloze, effectieve en cosmetische oplossing voor nagelproblematiek zoals: ingroeiende nagels, tunnelnagels, stootnagels, traumanagels, afgebroken nagels en schimmelnagels (i.c.m. schimmelspray)
De gel wordt per nagel aangebracht, in de gewenste vorm gemodelleerd en uitgehard onder een UV lamp. De gelnagel blijft 6 tot 8 weken zitten en kan tussentijds korter gevijld worden. De gelnagel beschermt de gevoelige teentop en groeit met de eigenlijke nagel verder.

Eindelijk een doeltreffende oplossing voor de ingroeiende nagel zonder nagelbeugel!

Nagelreparatie/nagelregulatie beide grote teennagels

Wat kan een nagelreparatie of nagelregulatie voor je betekenen? Het kan (gedeeltelijk) ontbrekende nagels vervangen. Vervormde nagels en ingroeiende nagels kunnen ermee behandeld en gecorrigeerd worden. Een nagelreparatie kan ook dienen als beschermlaag voor beschadigde of ingescheurde nagels. Afgebroken nagels of nagelhoeken kunnen gerepareerd worden. Mycosenagels/schimmelnagels kunnen ermee verfraaid worden, zoals de oneffenheden gladmaken en de nagel verlengen tot de oorspronkelijke vorm. Bij sporters zet ik de nagelreparatie vaak in als begeleiding van de groei van de nagel na het verlies van de nagel door een trauma zoals de blauwe nagel.

Wrattenbehandeling met een salicyl pakking icm drukvrijleggen

Wrattenbehandeling met een pakking van salicylzalf bij grotere wratlocaties. Rondom de wrat wordt zoveel mogelijk eelt verwijdert. Vervolgens de wrat ingekaderd met vilt, drukvrij gelegd en wordt de salicylzalf aangebracht. Na +/-4 dagen plannen we in de praktijk in om de pakking te verwijderen. Een grote wratlocatie gaat nooit in een keer weg, deze behandeling moet een aantal keer herhaald worden.

Klovenbehandeling met een salicyl pakking icm. drukvrijleggen

Klovenbehandeling met een pakking van salicylzalf bij diepe hielkloven. De raden van de kloof worden zoveel mogelijk verwijdert, vervolgens wordt er salicylzalf aangebracht en wordt de pijnlijke kloof met vilt drukvrij gelegd. De terugkom-afspraak na +/-4 dagen plannen we in de praktijk in.

Wratten aanstippen met de HTC pen icm. drukvrijleggen
Met de HTC pen (High Temperature Cauter).

De behandeling bestaat uit tenminste 3 keer aanstippen, in sommige gevallen 4 keer. Dit moet om de 3 à 4 dagen gebeuren. Deze behandeling met warmte wordt als minder pijnlijk ervaren dan behandelingen door bevriezing.

Gellak aanbrengen en verwijderen zonder pedicurebehandeling

Om ervoor zorg te dragen dat de lak die ik aanbreng ook goed blijft zitten, worden de nagels geknipt en met de frees zowel gepolijst als opgeruwd. De gellak wordt aangebracht met een basis-, en toplaag met daartussen 2 (of indien nodig) 3 kleurlagen. Alle lagen worden uitgehard door UV/LED licht waardoor de gellak zeker 6 tot 8 weken blijft zitten. De glans blijft supermooi totdat deze verwijdert wordt.

Gellak aanbrengen en verwijderen icm. 1 of 2 nagelreparaties van de grote teennagels

Baal je van je schimmelnagels? Vooral in de zomer? Ga dan voor een nagelreparatie van beide grote teennagels, gevolgd door een dekkende gellak. Daar blijf je minstens 7 weken superblij van! De gellak wordt bij de volgende behandeling gratis verwijdert.

Gellak aanbrengen en verwijderen icm. 1 of 2 nagelreparaties van de grote teennagels & de pedicurebehandeling

Het is een lange behandeling, maar daarna heb je mooi verzorgde voeten waar je nog weken lang blij van blijft.

Gellak verwijderen, niet door mij aangebracht

Heb je geen behandeling nodig, maar wil je toch dat ik de lak eraf frees, dan is dit de behandeling die je zoekt.